Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#LeagueSharp Już wkrótce :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Założyłem temat aby was poinformować o tym , że #L jest już nie bawem i możliwe jest to, że wyjdzie już w TYM TYGODNIU :)

Cały program ma teraz aktualizowanie wiersze kodów tak aby mogło działać sprawnie. Ogólnie Joduska wraz ze swoim zespołem chce dodać

jakiś bonus za cierpliwość :P , więc trzymajcie się do tego tygodnia to już mały krok aby pisało nam UPDATE !

PS : Pod tematem nie trollować , hejtować czy także pisać inne bzdury,które będą zaśmiecać ten temat . Założyłem ten temat dla ludzi,którzy przybyli pisać coś mądrego ;)

Uważam,że #L będzie jeszcze lepszy i wygodniejszy ,ale każdy pierwszy start może mieć błędy a one powoli zostaną wyeliminowane :) 3majcie sie ^ ^

Skrypty pod każdy char też muszą dostać update i to będzie parę godzin po wypuszczeniu #L!

Przepraszam za temat " w krotce :O " wkrótce   --> tak to jest jak się spamuje SPACJA :3

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jeżeli mogę zapytać, czym kierowałeś się przy takim przypuszczeniu?

Uważnie sledze L# strone :)

tutaj każdy co innego pisze;d

napisałem to co wiem,a innych się nie słuchaj :) po prostu zazdrość ich zżera . Dokładnie pewnie nie lubią Ludzi którzy to używają ale sami to robią  ^ ^

Opublikowano

Uważnie sledze L# strone :)

napisałem to co wiem,a innych się nie słuchaj :) po prostu zazdrość ich zżera . Dokładnie pewnie nie lubią Ludzi którzy to używają ale sami to robią  ^ ^

o czym Ty teraz mówisz? :P chyba się nie zrozumieliśmy. A śledzi stronę osób dużo, i ci co to robią, już kilka dni temu twierdzili, że jutro, soon, tommorow, etc.

po co wy ciągle o tym dyskutować musicie?? na mpc nie dostaniecie wiarygodnego info i tak, no chyba że po wyjściu update'u juz

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Ciągle widzę przypuszczenia, że l# wyjdzie np. dzisiaj, pon, następnym tygodniu itp, a co do czego przychodzi, to nic się nie sprawdza...

Opublikowano

Kod został już dawno naprawiony przez autorów Bot of Legends. Jeżeli L# wyjdzie, to na zasadzie VIP. Tyle im zajmuje to czasu, bo właśnie przygotowują system.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Boże ludzie jak chociaż  jest ziarenko prawdy to mogę przepuszczać że może będzie aktualizacja ale sami autorzy LeagueSharp jest dużo roboty, trochę cierpliwości mogą wpuścić na święta pełną aktualizacje a mogą po nowym roku, nie wiecie ile to roboty aby zaktualizować wszystkie skrypty w tym programie..

TROCHĘ CIERPLIWOŚCI 

Opublikowano

Jakieś 3 tydnie temu coś pisali na temat tego na shutboxie ze będzie L# płatny macie już tych L# Lover rangi i maja własny dział na forum L# ale pisali ze to wyjdzie za parę miechów dopiero, ale w sumie jak zobaczyli ile im kasy z tego idzie to mogli trochę przyśpieszyć :D Ale tak po prawdzie samobója by sobie tylko wjebali jakby dali cenę większą niż 5 Dolarów, BoL ma trochę lepsze skrypty na Vipie niż L#

MEGUSTA

Opublikowano

Jeżeli ma być płatny to musiał by być tańszy od bola albo mieć lepsze skrypty, no i to długie czekanie na update też bardziej przekona ludzi do bola który działa nawet dla free od kilku dni. A co do bonusu za cierpliwość albo kolejny dowcip a może jakiś fajny exploit

Opublikowano

"Ogólnie Joduska wraz ze swoim zespołem chce dodać

jakiś bonus za cierpliwość" 

ta linijka jakos mnie nie uspokoila i wlasnie ona wskazuje na to ze l# bedzie w krotkim czasie platny .

Od razu sranie w gacie bo chcą coś wprowadzić. 

xD

Opublikowano

A ja nie, bo będzie mniej dzieci :)

Dobre rozwiązanie z płatnym L# bo np. kata sama w sobie jest op a co dopiero na L# ( rozpie*dolili enemy team nawet jak mają stuny)

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...